Man examining glass of wine : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Man examining glass of wine

Credits: 
Cultura/Philip Lee Harvey
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Creatief nr.:
129931516
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Riser
Max. bestandsgrootte:
3.955 x 5.300 px (33,49 x 44,87 cm) - 300 dpi - 6,39 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Man Examining Glass Of Wine Stockfoto 129931516Wijn,Mannen,Drinken,Wijn proeven,Eén persoon,Nauwkeurig toezicht,Zitten,Alleen mannen,Onderzoeken,Rode wijn,Goed gekleed,Kijken,25-29 jaar,Jong volwassen,Jonge mannen,Frankrijk,Knappe man,Mensen,Vasthouden,Wijnglas,Alleen volwassenen,Alleen één jonge man,Alleen één man,Berrac,Binnenopname,Bruin haar,Dranken en maaltijden,Driekwartlengte,Fotografie,Frontaal,Gers,Kleurenfoto,Verticaal,VolwassenPhotographer Collection: Riser