Man escaping the office via a palm tree. : Stockfoto
Man escaping the office via a palm tree.

Man escaping the office via a palm tree.

Credits: 
Henrik Sorensen
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Man escaping the office via a palm tree.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
85753698
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
3.768 x 4.662 px (31,90 x 39,47 cm) - 300 dpi - 6,13 MB
Release-informatie:
Model en property release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Man Escaping The Office Via A Palm Tree Stockfoto20-24 jaar,Afbeelding,Alleen volwassenen,Alleen één jonge man,Alleen één man,Beklimmen,Binnenopname,Bizar,Dag,Denemarken,Escapisme,Eén persoon,Fotografie,Gat,Gelegenheid,Goed gekleed,Idee,Jong volwassen,Kantoor,Kleurenfoto,Koffiepauze,Kopenhagen,Mensen,Ontsnappen,Palmboom,Plafond,Potplant,Sontregio,Ten voeten uit,Van de zijkant,Verticaal,Witte boorden werkerPhotographer Collection: Iconica Photographer Henrik SorensenMan escaping the office via a palm tree.