A man does up the buckles of his ski boots in a backcountry ski lodge in British Columbia. : Stockfoto

A man does up the buckles of his ski boots in a backcountry ski lodge in British Columbia.

Credits: 
Kari Medig
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
90602796
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Aurora+
Max. bestandsgrootte:
3.156 x 3.156 px (26,72 x 26,72 cm) - 300 dpi - 5,69 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
A Man Does Up The Buckles Of His Ski Boots In A Backcountry Ski Lodge In British Columbia Stockfoto 90602796Rustiek,Aankleden,Blokhut,In de camera kijken,Portret,30-39 jaar,35-39 jaar,Alleen mannen,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één mid-volwassen man,Baard,Binnenopname,Brits-Columbia,Canada,Dag,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Geluk,Glimlachen,Het menselijke lichaam,Kleurenfoto,Mensen,Mid-volwassen,Mid-volwassen mannen,Revelstoke,Skikleding,Skischoen,Skivakantie,Ten voeten uit,Vierkant,Volwassen,Voorbereiding,ZittenPhotographer Collection: Aurora+