Man counting money at kitchen table : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Man counting money at kitchen table

Credits: 
Graeme Montgomery
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Creatief nr.:
200180467-001
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
5.055 x 3.791 px (42,80 x 32,10 cm) - 300 dpi - 3,09 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Man Counting Money At Kitchen Table Stockfoto 200180467-001Tellen,Spaargeld,Saving up for a rainy day - Engelse uitdrukking,Financiën,Muntgeld,Afrikaanse etniciteit,Afro-Amerikaanse etniciteit,Alleen één jonge man,Tafel,20-24 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één man,Binnenopname,Driekwartlengte,Eén persoon,Fotografie,Horizontaal,Huiselijk leven,Keuken - huis,Kleurenfoto,Kort haar,Omlaag kijken,Onderdeel van een serie,T-Shirt,Van de zijkant,Vasthouden,Vrijetijdskleding,Zitten,Zwart haarPhotographer Collection: Stone