Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Man checking pulse, close-up : Stockfoto

Man checking pulse, close-up

Credits: 
RunPhoto
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
157201967
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
5.760 x 3.840 px (48,77 x 32,51 cm) - 300 dpi - 6,06 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Man Checking Pulse Closeup StockfotoPolsslag meten,Zintuiglijke waarneming,Gezondheidszorg en medicijnen,Witte achtergrond,Close-up,Zorgzaamheid,45-49 jaar,Alleen mannen,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één oudere man,Concentratie,Controle,Eén persoon,Fotografie,Horizontaal,Indisch Subcontinent etniciteit,Japan,Kleurenfoto,Menselijk gewricht,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke hand,Mensen,Onderdeel van,Oudere volwassenen,Pols,Studiofoto,Tokio,Vergelijking,Vitaliteit,VolwassenPhotographer Collection: The Image Bank RUN INC