Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Man carrying enormous pile of baskets, Bombay : Stockfoto
INDIA - CIRCA 1930s: Man carrying enormous pile of baskets, Bombay.

Man carrying enormous pile of baskets, Bombay

Credits: 
Charles Phelps Cushing
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
INDIA - CIRCA 1930s: Man carrying enormous pile of baskets, Bombay.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
81774260
Collectie:
Retrofile
Max. bestandsgrootte:
3.683 x 4.796 px (31,18 x 40,61 cm) - 300 dpi - 9,29 MB
Release-informatie:
Geen release vereist

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Man Carrying Enormous Pile Of Baskets Bombay Stockfoto1930,Aantal mensen,Alleen mannen,Alleen oudere mannen,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één oudere man,Buitenopname,Dragen,Europese etniciteit,Exotisme,Eén persoon,Fotografie,Groot,Humor,India,Indiaas subcontinent,Maharashtra,Mand,Mannen,Menselijk geslacht,Mensen,Mumbai,Oudere volwassenen,Overladen,Ten voeten uit,Vakantie,Verticaal,Volwassen,Zwart-witPhotographer Collection: Retrofile INDIA - CIRCA 1930s: Man carrying enormous pile of baskets, Bombay.