Man canyoneering at the Golden Cathedral in Neon Canyon, Escalante/Grand Staircase National Monument, Utah : Stockfoto

Man canyoneering at the Golden Cathedral in Neon Canyon, Escalante/Grand Staircase National Monument, Utah

Credits: 
Tyler Stableford
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
sb10064168p-001
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
4.992 x 3.328 px (42,27 x 28,18 cm) - 300 dpi - 9,16 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Man Canyoneering At The Golden Cathedral In Neon Canyon Escalantegrand Staircase National Monument Utah Stockfoto sb10064168p-001Alleen volwassenen,Avontuur,Buitenopname,Canyoning,Dag,Escalante Canyons,Extreme sporten,Eén persoon,Fotografie,Grand Staircase-Escalante National Monument,Horizontaal,Kleurenfoto,Klimsport,Meer,Natuur,Onherkenbaar persoon,Opwinding,Plezier,Reizen,Risico,Rots,Rotsformatie,Rotsklimmen,Taaiheid,Touw,Uitdaging,Utah,VasthoudenPhotographer Collection: The Image Bank