Man bent double smelling daffodils (B&W) : Stockfoto
1959


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Man bent double smelling daffodils (B&W)

Credits: 
Hulton Archive
Bijschrift:
1959
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
BA63717
Collectie:
Hulton Archive
Max. bestandsgrootte:
4.794 x 3.502 px (40,59 x 29,65 cm) - 300 dpi - 3,02 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Man Bent Double Smelling Daffodils StockfotoHumor,Bloem,Ruiken,Geurend,Zwart-wit,Flexibiliteit,Narcis,Ouderwets,Plezier,Zomer,1959,Eén persoon,Park,Zintuiglijke waarneming,Buitenopname,Bukken,Fotografie,Ten voeten uit,50-59 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één oudere man,Bril,Compleet pak,Dag,Goed gekleed,Handen op de rug,Horizontaal,Kleding,Van de zijkantPhotographer Collection: Hulton Archive 1959