Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Man at kitchen table, using telephone, pouring coffee and using laptop : Stockfoto

Man at kitchen table, using telephone, pouring coffee and using laptop

Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
200135236-002
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
JFB
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
4.705 x 3.817 px (39,84 x 32,32 cm) - 300 dpi - 6,44 MB
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Man At Kitchen Table Using Telephone Pouring Coffee And Using Laptop Stockfoto 200135236-002Koffie,Multitasken,Werken,Gieten,Huiselijk leven,Zakenman,Knoeien,Laptop,Tegenslag,Pak,Zitten,Emotionele stress,Fotografie,Eén persoon,Ochtend,Routine,Thuis werken,35-39 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één mid-volwassen man,Binnenopname,Bovenlichaam,Communicatie,Draadloze technologie,Dranken en maaltijden,Eettafel,Europese etniciteit,Glimmend,Goed gekleed,Grijs haar,Horizontaal,Keuken - huis,Kijken,Kleurenfoto,Koffiekop,Koffiepot,Kort haar,Laptop,Onderdeel van een serie,Onwetendheid,Oven,Overwerkt,Stoel,Telefoon gebruiken,Telefoonhoorn,Tijdslimiet,Toewijding,Van de zijkant,Vaste telefoon,Vasthouden,Weerkaatsing,Woonruimte,Zonder stropdasPhotographer Collection: Stone