Man at kitchen table, using telephone, pouring coffee and using laptop : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusivity options available

Man at kitchen table, using telephone, pouring coffee and using laptop

Credits: 
JFB
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200135236-002
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
4.705 x 3.817 px (39,84 x 32,32 cm) - 300 dpi - 6,44 MB
Man At Kitchen Table Using Telephone Pouring Coffee And Using Laptop Stockfoto 200135236-002Multitasken,Koffie,Gieten,Knoeien,Zakenman,Laptop,Werken,Huiselijk leven,Tegenslag,Emotionele stress,Overwerkt,Routine,Telefoon gebruiken,Eén persoon,Pak,Zitten,35-39 jaar,Fotografie,Keuken - huis,Ochtend,Thuis werken,Kijken,Onwetendheid,Vasthouden,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één mid-volwassen man,Binnenopname,Bovenlichaam,Communicatie,Draadloze technologie,Dranken en maaltijden,Eettafel,Europese etniciteit,Glimmend,Goed gekleed,Grijs haar,Horizontaal,Kleurenfoto,Koffiekop,Koffiepot,Kort haar,Laptop,Onderdeel van een serie,Oven,Stoel,Telefoonhoorn,Tijdslimiet,Toewijding,Van de zijkant,Vaste telefoon,Weerkaatsing,Woonruimte,Zonder stropdasPhotographer Collection: Stone