Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Man at checkout counter in hardware store : Stockfoto

Man at checkout counter in hardware store

Credits: 
Stewart Cohen
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
73319898
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.118 x 3.412 px (43,33 x 28,89 cm) - 300 dpi - 10,1 MB
Release-informatie:
Model en property release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Man At Checkout Counter In Hardware Store Stockfoto50-54 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één oudere man,Bedrijfsleven,Binnenopname,Bouwmarkt,Bruin haar,Dag,Detailhandel,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Glimlachen,Hemden en shirts,Horizontaal,In de camera kijken,Kassa,Kleurenfoto,Leunen,Mannelijk,Mannen,Mensen,Oudere volwassenen,Plank,Port Washington - New York,Portret,Staan,Verenigde Staten,VolwassenPhotographer Collection: Iconica