man and woman using digital tablet in city : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Man and woman using digital tablet in city

Credits: 
Tara Moore
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Creatief nr.:
156021515
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
4.773 x 3.720 px (40,41 x 31,50 cm) - 300 dpi - 6,93 MB
Man And Woman Using Digital Tablet In City Stockfoto 156021515Dak,Stad New York,Tablet-pc,Mensen,Skyline,Zitten,Op de rug gezien,Stadsleven,Ontspanning,Wolkenkrabber,Aan de kant van,Jong volwassen,Buitenopname,Geluk,Manhattan,Twee personen,Kijken naar,Bovenop,Verbinding,Verbeelding,Verenigde Staten,Gras,Jong koppel,Saamhorigheid,Tevredenheid,Heteroseksueel koppel,Horizontaal,Alleen volwassenen,Dag,Escapisme,Gazon,Jonge vrouw,Toegankelijkheid,Volwassen,Stadsreis,Zorgeloos,25-29 jaar,Bovenlichaam,Delen,Echte mensen,Europese etniciteit,Fotografie,Jonge mannen,Kleurenfoto,Sober levenPhotographer Collection: Taxi Tara Moore