Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Man and woman talking in a cocktail lounge. : Stockfoto
Young woman listening to a man speak in a crowded hotel cocktail bar .

Man and woman talking in a cocktail lounge.

Bijschrift:
Young woman listening to a man speak in a crowded hotel cocktail bar .
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Creatief nr.:
134573096
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.) Royalty free-producten zijn te herkennen aan de letters (RF) naast het beeldnummer.
Fotograaf:
Assembly
Collectie:
Digital Vision
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Man And Woman Talking In A Cocktail Lounge Stockfoto 134573096Cocktailfeest,Flirten,Praten,Avondkledij,Feest,Nachtclub,Bar - gebouw,25-29 jaar,40-44 jaar,Alleen volwassenen,Binnenopname,Fotografie,Gezicht aan gezicht,Glimlachen,Heteroseksueel koppel,Horizontaal,Jong volwassen,Jonge vrouw,Kleurenfoto,Laag camerastandpunt,Mensen,Nachtleven,Oudere mannen,Oudere volwassenen,Plezier,Romantiek,Saamhorigheid,Seattle,Twee personen,Verbinding,Verbondenheid,Verenigde Staten,Verliefd worden,Volwassen,Washington staatPhotographer Collection: Digital Vision AssemblyYoung woman listening to a man speak in a crowded hotel cocktail bar .