Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
man and woman relaxing with new york skyline : Stockfoto

Man and woman relaxing with new york skyline

Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
156021541
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Tara Moore
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
5.168 x 3.484 px (43,76 x 29,50 cm) - 300 dpi - 8,65 MB
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Man And Woman Relaxing With New York Skyline Stockfoto 156021541Stad New York,Dak,Skyline,Mensen,Geluk,Stadsleven,Verenigde Staten,Buitenopname,Europese etniciteit,Ontspanning,Volwassen,Jong volwassen,Manhattan,Tevredenheid,Wolkenkrabber,25-29 jaar,Alleen volwassenen,Bovenop,Dag,Echte mensen,Escapisme,Fotografie,Gazon,Gras,Horizontaal,Jong koppel,Jonge mannen,Jonge vrouw,Kleurenfoto,Liggen,Saamhorigheid,Sober leven,Spontaan,Stadsreis,Ten voeten uit,Twee personen,Verbeelding,ZorgeloosPhotographer Collection: Taxi Tara Moore