man and woman relaxing with new york skyline : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Man and woman relaxing with new york skyline

Credits: 
Tara Moore
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
156021541
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
5.168 x 3.484 px (43,76 x 29,50 cm) - 300 dpi - 8,65 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Man And Woman Relaxing With New York Skyline StockfotoStad New York,Dak,Mensen,Skyline,Stadsleven,Bovenop,Geluk,Gras,Verenigde Staten,Wolkenkrabber,Buitenopname,Europese etniciteit,Ontspanning,Tevredenheid,Volwassen,Jong volwassen,Liggen,Manhattan,Stadsreis,25-29 jaar,Alleen volwassenen,Dag,Echte mensen,Escapisme,Fotografie,Gazon,Heteroseksueel koppel,Horizontaal,Jong koppel,Jonge mannen,Jonge vrouw,Kleurenfoto,Saamhorigheid,Sober leven,Spontaan,Ten voeten uit,Twee personen,Verbeelding,ZorgeloosPhotographer Collection: Taxi Tara Moore