Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Man and woman relaxing in chairs next to pool : Stockfoto
Ocean in background.

Man and woman relaxing in chairs next to pool

Credits: 
Village Production
Bijschrift:
Ocean in background.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
158699032
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
3.866 x 2.578 px (32,73 x 21,83 cm) - 300 dpi - 2,42 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Man And Woman Relaxing In Chairs Next To Pool StockfotoZonnestoel,Buitenopname,Twee personen,Vietnam,30-34 jaar,35-39 jaar,Achtergrond,Alleen volwassenen,Berg,Boom,Dag,Escapisme,Europese etniciteit,Fotografie,Grote oceaan,Handen op achterhoofd,Horizontaal,Japanse etniciteit,Kleurenfoto,Liefde,Lucht,Menselijk haar,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke hand,Mensen,Mid-volwassen,Mid-volwassen mannen,Mid-volwassen vrouw,Multi etnische groep,Onderdeel van,Ontspanning,Saamhorigheid,Sober leven,Volwassen,ZeePhotographer Collection: The Image Bank Village Production 2012Ocean in background.