Man and woman at voting booths in a cropfield : Stockfoto

Man and woman at voting booths in a cropfield

Credits: 
Andy Reynolds
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
82600553
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
4.053 x 5.400 px (34,32 x 45,72 cm) - 300 dpi - 10,7 MB
Release-informatie:
Model release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Man And Woman At Voting Booths In A Cropfield Stockfoto20-24 jaar,Alleen volwassenen,Autoriteit,Beslissingen,Bizar,Bord,Bruin haar,Buigen,Buitenopname,Dag,Driekwartlengte,Europese etniciteit,Fotografie,Gelegenheid,Gras,Heldere lucht,Horizon over land,Jong volwassen,Jonge mannen,Jonge vrouw,Keus,Mensen,Milieu,Natuur,Omlaag kijken,Onwetendheid,Overheid,Politiek,Staan,Stembureau,Stemhokje,Stemmen,Twee personen,Van de zijkant,Veld,Verduisterd gezicht,Verkiezing,Verticaal,Vrijetijdskleding,ZonnigPhotographer Collection: Taxi 2008 Andy Reynolds