Man and chihuahua  relaxing on sun lounge chair : Stockfoto
chihuahua


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Man and chihuahua relaxing on sun lounge chair

Credits: 
Tim Kitchen
Bijschrift:
chihuahua
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
120537781
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
5.160 x 3.440 px (43,69 x 29,13 cm) - 300 dpi - 6,28 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Man And Chihuahua Relaxing On Sun Lounge Chair StockfotoChihuahua,Verwennen,Genot,Hond,Zonnebril,Alleen volwassenen,Alleen één man,Bovenlichaam,Buitenopname,Dag,Dierenthema's,Echte mensen,Eén dier,Eén persoon,Fire eiland kustgebied,Fotografie,Glimlachen,Horizontaal,Huisdier,Klein,Kleurenfoto,Leunen,Loyaliteit,Mensen,Ontbloot bovenlichaam,Ontspanning,Saamhorigheid,Schaduw,Schoothondje,Staat New York,Tevreden,Vakantie,Vasthouden,Verenigde Staten,Volwassen,Vriendschap,Zonnestoel,ZorgzaamheidPhotographer Collection: Taxi Tim Kitchenchihuahua