Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Man and chihuahua  relaxing on sun lounge chair : Stockfoto
chihuahua

Man and chihuahua relaxing on sun lounge chair

Bijschrift:
chihuahua
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
120537781
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Tim Kitchen
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
5.160 x 3.440 px (43,69 x 29,13 cm) - 300 dpi - 6,28 MB
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Man And Chihuahua Relaxing On Sun Lounge Chair Stockfoto 120537781Verwennen,Genot,Chihuahua,Alleen volwassenen,Alleen één man,Bovenlichaam,Buitenopname,Dag,Dierenthema's,Echte mensen,Eén dier,Eén persoon,Fire eiland kustgebied,Fotografie,Glimlachen,Hond,Horizontaal,Huisdier,Klein,Kleurenfoto,Leunen,Loyaliteit,Mensen,Ontbloot bovenlichaam,Ontspanning,Saamhorigheid,Schaduw,Schoothondje,Staat New York,Tevreden,Vakanties,Vasthouden,Verenigde Staten,Volwassen,Vriendschap,Zonnebril,Zonnestoel,ZorgzaamheidPhotographer Collection: Taxi Tim Kitchenchihuahua