Malta. Aerial view of Triton Fountain : Stockfoto
Malta. Aerial view of Triton Fountain, a fountain in Valletta's City Gate Square


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Malta. Aerial view of Triton Fountain

Credits: 
Jason Hawkes
Bijschrift:
Malta. Aerial view of Triton Fountain, a fountain in Valletta's City Gate Square
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
157734781
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.200 x 3.460 px (44,03 x 29,29 cm) - 300 dpi - 7,64 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Malta Aerial View Of Triton Fountain StockfotoRotonde,Bus,Malta,Fontein,Luchtfoto,Straat,Stadsstraat,Verkeer,Auto,Buitenopname,Dag,Fotografie,Hoofdstad,Horizontaal,Kleurenfoto,Reisbestemmingen,Reizen,Rijden,Stad,Toerisme,Valletta,Vervoer,Zonder mensenPhotographer Collection: Iconica Jason HawkesMalta. Aerial view of Triton Fountain, a fountain in Valletta's City Gate Square