Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Male nurse with arms folded, smiling, portrait : Stockfoto

Male nurse with arms folded, smiling, portrait

Credits: 
Darrin Klimek
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200451436-001
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
5.125 x 3.410 px (43,39 x 28,87 cm) - 300 dpi - 3,3 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Male Nurse With Arms Folded Smiling Portrait StockfotoBroeder,Armen over elkaar,In de camera kijken,Studiofoto,Uitsnede,20-24 jaar,Afro-Caraïbische etniciteit,Alleen volwassenen,Alleen één jonge man,Alleen één man,Bovenlichaam,Eén persoon,Fotografie,Frontaal,Gezondheidszorg en medicijnen,Glimlachen,Horizontaal,Kleurenfoto,Onderdeel van een serie,Operatiekleding,Portret,Sik,Staan,Stethoscoop,Tekstveld,Tevreden,Witte achtergrond,Zelfvertrouwen,Zwart haarPhotographer Collection: The Image Bank