Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Male lion : Stockfoto
Male lion on black background in Masaai Mara.
Bijschrift:
Male lion on black background in Masaai Mara.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
140390145
Collectie:
Moment Select
Max. bestandsgrootte:
3.840 x 3.091 px (32,51 x 26,17 cm) - 300 dpi - 4,39 MB
Release-informatie:
Geen release vereist

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Male Lion StockfotoBuitenopname,Dierenhaar,Dierenthema's,Eén dier,Fotografie,Horizontaal,Kenia,Leeuw,Mannetjesdier,Masai Mara National Reserve,Safaridieren,Staan,Wegkijken,Zonder mensen,Zwart-wit,Zwarte achtergrondPhotographer Collection: Moment Select suebg1Male lion on black background in Masaai Mara.