Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
male lion spray marking tree : Stockfoto
male lion spray marking tree

Male lion spray marking tree

Credits: 
Manoj Shah
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
male lion spray marking tree
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
157051235
Collectie:
Oxford Scientific
Max. bestandsgrootte:
7.020 x 4.680 px (59,44 x 39,62 cm) - 300 dpi - 23,1 MB
Release-informatie:
Geen release vereist

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Male Lion Spray Marking Tree StockfotoBoom,Buitenopname,Dag,Dieren in het Wild,Dierlijk gedrag,Eén dier,Fotografie,Horizontaal,Identiteit,Kenia,Kleurenfoto,Leeuw,Mannetjesdier,Masai Mara National Reserve,Natuur,Plassen,Safaridieren,Savanne,Spuiten,Zonder mensenPhotographer Collection: Oxford Scientific MANOJ SHAHmale lion spray marking tree