Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
MALE DOCTOR TALKING WITH MALE PATIENT : Stockfoto

MALE DOCTOR TALKING WITH MALE PATIENT

Credits: 
Color Day Production
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
10177004
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
3.351 x 5.039 px (28,37 x 42,66 cm) - 300 dpi - 6,39 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Male Doctor Talking With Male Patient StockfotoGeestelijke gezondheidszorg,Mannelijk,Patiënt,Dokter,Alleen mannen,Alleen volwassenen,Binnenopname,Bovenlichaam,Bril,Close-up,Fotografie,Geestelijke gezondheid,Gezondheidszorg en medicijnen,Identiteit,Kleine scherptediepte,Kleurenfoto,Laboratoriumjas,Levensstijl,Noord-Europese etniciteit,Sociale kwesties,Therapie,Twee personen,Verticaal,Volwassen,Vrijetijdskleding,Zitten,ZorgzaamheidPhotographer Collection: The Image Bank