Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Male doctor sitting with female patient by window, side view : Stockfoto

Male doctor sitting with female patient by window, side view

pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Creatief nr.:
200252820-001
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.) Royalty free-producten zijn te herkennen aan de letters (RF) naast het beeldnummer.
Fotograaf:
Jochen Sands
Collectie:
Digital Vision
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Male Doctor Sitting With Female Patient By Window Side View Stockfoto 200252820-001Patiënt,Doktersonderzoek,Discussie,Gezondheidszorg en medicijnen,Dokterspraktijk,Ziekenhuis,Raam,Advies,Zorgzaamheid,Zitten,Klembord,Twee personen,Huisarts,Deskundigheid,Medisch dossier,Binnenopname,Gezicht aan gezicht,Oudere mannen,Vertrouwen,Horizontaal,Uitleggen,Van de zijkant,55-59 jaar,Laboratoriumjas,Professioneel beroep,Alleen volwassenen,Fotografie,Vasthouden,35-39 jaar,Baard,Bovenkleding,Bovenlichaam,Dag,Grijs haar,Kalend,Kleurenfoto,Mid-volwassen vrouw,VensterzitjePhotographer Collection: Digital Vision