Male doctor examining patient chart in exam room : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Male doctor examining patient chart in exam room

Credits: 
Thomas Barwick
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
114146998
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
5.220 x 3.915 px (44,20 x 33,15 cm) - 300 dpi - 5,75 MB
Male Doctor Examining Patient Chart In Exam Room StockfotoDokterspraktijk,Dokter,Kliniek,Onderzoekstafel,Spontaan,Gezondheidszorg en medicijnen,Binnenopname,Oudere volwassenen,Deskundigheid,Document,Focus,Laboratoriumjas,Wijsheid,Baby Boomer,Beschouwing,Nauwkeurig toezicht,Onderzoeken,Verenigde Staten,50-54 jaar,Alleen mannen,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één oudere man,Autoriteit,Begeleiding,Concentratie,Dag,Dienstverlening,Driekwart voorkant,Driekwartlengte,Echte mensen,Eén persoon,Fotografie,Horizontaal,Kleurenfoto,Kort haar,Lezen,Medisch document,Medische status,Mensen,Ondersteuning,Papierwerk,Seattle,Staan,Toewijding,Vaardigheid,Vasthouden,Verantwoordelijkheid,Vertrouwen,Verwachting,Volwassen,VoorbereidingPhotographer Collection: Stone Thomas M. Barwick INC