Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Male doctor examining patient chart in exam room : Stockfoto

Male doctor examining patient chart in exam room

Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
114146998
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Thomas Barwick
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
5.220 x 3.915 px (44,20 x 33,15 cm) - 300 dpi - 5,75 MB
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Male Doctor Examining Patient Chart In Exam Room Stockfoto 114146998Dokterspraktijk,Dokter,Kliniek,Onderzoekstafel,Spontaan,Binnenopname,Focus,Baby Boomer,Beschouwing,Gezondheidszorg en medicijnen,Oudere volwassenen,Wijsheid,50-54 jaar,Alleen mannen,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één oudere man,Autoriteit,Begeleiding,Concentratie,Dag,Deskundigheid,Dienstverlening,Document,Driekwart voorkant,Driekwartlengte,Echte mensen,Eén persoon,Fotografie,Horizontaal,Kleurenfoto,Kort haar,Laboratoriumjas,Lezen,Medisch document,Medische status,Mensen,Nauwkeurig toezicht,Ondersteuning,Onderzoeken,Papierwerk,Seattle,Staan,Toewijding,Vaardigheid,Vasthouden,Verantwoordelijkheid,Verenigde Staten,Vertrouwen,Verwachting,Volwassen,VoorbereidingPhotographer Collection: Stone Thomas M. Barwick INC