Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Male doctor consulting with girl's (6-7) mother : Stockfoto

Male doctor consulting with girl's (6-7) mother

Credits: 
Jose Luis Pelaez
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
sb10063970r-007
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.122 x 3.415 px (43,37 x 28,91 cm) - 300 dpi - 5,31 MB
Male Doctor Consulting With Girls Mother StockfotoDokter,Patiënt,Doktersonderzoek,Gezondheidszorg en medicijnen,Dochter,Moeder,Laboratoriumjas,Op de rug gezien,Schrijven,40-44 jaar,55-59 jaar,6-7 jaar,Alleenstaande moeder,Beroep,Binnenopname,Communicatie,Deskundigheid,Dokterspraktijk,Drie personen,Een groep mensen,Familie met één kind,Fotografie,Frontaal,Geluk,Gezicht aan gezicht,Horizontaal,Kindertijd,Kleurenfoto,Meisjes,Mensen,Omarmd,Oudere mannen,Oudere vrouwen,Portretfoto,Praten,Saamhorigheid,Staan,Stethoscoop,Stralende lach,Tabel,Vasthouden,Vertrouwen,Vrijetijdskleding,Zorgzaamheid,één ouderPhotographer Collection: Iconica