Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Male doctor consulting with girl's (6-7) mother : Stockfoto

Male doctor consulting with girl's (6-7) mother

Credits: 
Jose Luis Pelaez
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
sb10063970r-007
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.122 x 3.415 px (43,37 x 28,91 cm) - 300 dpi - 5,31 MB
Release-informatie:
Model release
Male Doctor Consulting With Girls Mother Stockfoto40-44 jaar,55-59 jaar,6-7 jaar,Alleenstaande moeder,Beroep,Binnenopname,Communicatie,Deskundigheid,Dochter,Dokter,Doktersonderzoek,Dokterspraktijk,Drie personen,Een groep mensen,Familie met één kind,Fotografie,Frontaal,Geluk,Gezicht aan gezicht,Gezondheidszorg en medicijnen,Horizontaal,Kindertijd,Kleurenfoto,Laboratoriumjas,Meisjes,Mensen,Moeder,Omarmd,Op de rug gezien,Oudere mannen,Oudere vrouwen,Patiënt,Portretfoto,Praten,Saamhorigheid,Schrijven,Staan,Stethoscoop,Stralende lach,Tabel,Vasthouden,Vertrouwen,Vrijetijdskleding,Zorgzaamheid,één ouderPhotographer Collection: Iconica