Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Magnified 'fine print'  in a document : Stockfoto
Magnifying glass over 'fine print' surrounded by out-of-focus Latin text in a document.

Magnified 'fine print' in a document

Credits: 
Paul Vozdic
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Magnifying glass over 'fine print' surrounded by out-of-focus Latin text in a document.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
158379834
Collectie:
Photographer's Choice
Max. bestandsgrootte:
3.440 x 5.160 px (29,13 x 43,69 cm) - 300 dpi - 4,51 MB
Release-informatie:
Geen release vereist

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Magnified Fine Print In A Document StockfotoBedrijfsleven,Close-up,Contract,Document,Fotografie,Juridisch systeem,Kleine lettertjes,Kleine scherptediepte,Kleurenfoto,Macro,Nauwkeurig toezicht,Oneerlijkheid,Spionage en toezicht,Studiofoto,Uitdaging,Verenigde Staten,Vergrootglas,Verticaal,Westers schrift,Zonder mensen,ZorgzaamheidPhotographer Collection: Photographer's Choice Paul VozdicMagnifying glass over 'fine print' surrounded by out-of-focus Latin text in a document.