Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Magnified 'fine print'  in a document : Stockfoto
Magnifying glass over 'fine print' surrounded by out-of-focus Latin text in a document.

Magnified 'fine print' in a document

Credits: 
Paul Vozdic
Bijschrift:
Magnifying glass over 'fine print' surrounded by out-of-focus Latin text in a document.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
158379834
Collectie:
Photographer's Choice
Max. bestandsgrootte:
3.440 x 5.160 px (29,13 x 43,69 cm) - 300 dpi - 4,51 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Magnified Fine Print In A Document StockfotoVergrootglas,Contract,Juridisch systeem,Document,Bedrijfsleven,Zonder mensen,Kleine lettertjes,Nauwkeurig toezicht,Spionage en toezicht,Close-up,Fotografie,Kleine scherptediepte,Kleurenfoto,Macro,Oneerlijkheid,Studiofoto,Uitdaging,Verenigde Staten,Verticaal,Westers schrift,ZorgzaamheidPhotographer Collection: Photographer's Choice Paul VozdicMagnifying glass over 'fine print' surrounded by out-of-focus Latin text in a document.