Mad scientist in laboratory, mixing chemicals. : Stockfoto
UNITED STATES - CIRCA 1960s: Mad scientist in laboratory, mixing chemicals.


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Mad scientist in laboratory, mixing chemicals.

Credits: 
H. Armstrong Roberts
Bijschrift:
UNITED STATES - CIRCA 1960s: Mad scientist in laboratory, mixing chemicals.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
81773669
Collectie:
Retrofile
Max. bestandsgrootte:
4.732 x 3.936 px (40,06 x 33,32 cm) - 300 dpi - 5,29 MB
Mad Scientist In Laboratory Mixing Chemicals StockfotoGestoorde professor,Retrostijl,Ouderwets,Laboratoriumjas,Alleen mannen,Brillen en lenzen,Drankje,Excentrisch,Humor,Medicijnflesje,Chemische stof,Mannen,Scheikunde,Snor,Uitvinder,Wetenschappelijk experiment,1960-1969,20e eeuw,Aantal mensen,Alleen oudere mannen,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één oudere man,Amerikaanse cultuur,Beschermende werkkleding,Binnenopname,Bovenlichaam,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Gezichtshaar,Gezondheidszorg en medicijnen,Gieten,Glas,Horizontaal,Individualiteit,Karakters,Laboratoriumglas,Mengen,Menselijk geslacht,Mensen,Onderzoek,Oudere volwassenen,Pruik,Traditionele kledij,Verenigde Staten,Verkleden,Volwassen,Wetenschap,Wetenschap en Techniek,Zwart-witPhotographer Collection: Retrofile UNITED STATES - CIRCA 1960s: Mad scientist in laboratory, mixing chemicals.