Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Mad scientist in laboratory, mixing chemicals. : Stockfoto
UNITED STATES - CIRCA 1960s: Mad scientist in laboratory, mixing chemicals.

Mad scientist in laboratory, mixing chemicals.

Credits: 
H. Armstrong Roberts
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
UNITED STATES - CIRCA 1960s: Mad scientist in laboratory, mixing chemicals.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
81773669
Collectie:
Retrofile
Max. bestandsgrootte:
4.732 x 3.936 px (40,06 x 33,32 cm) - 300 dpi - 5,29 MB
Release-informatie:
Model release
Mad Scientist In Laboratory Mixing Chemicals Stockfoto1960-1969,20e eeuw,Aantal mensen,Alleen mannen,Alleen oudere mannen,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één oudere man,Amerikaanse cultuur,Beschermende werkkleding,Binnenopname,Bovenlichaam,Brillen en lenzen,Chemische stof,Drankje,Europese etniciteit,Excentriek,Eén persoon,Fotografie,Gestoorde professor,Gezichtshaar,Gezondheidszorg en medicijnen,Gieten,Glas,Horizontaal,Humor,Individualiteit,Karakters,Laboratoriumglas,Laboratoriumjas,Mannen,Medicijnflesje,Mengen,Menselijk geslacht,Mensen,Onderzoek,Oudere volwassenen,Ouderwets,Pruik,Retrostijl,Scheikunde,Snor,Traditionele kledij,Uitvinder,Verenigde Staten,Verkleden,Volwassen,Wetenschap,Wetenschap en Techniek,Wetenschappelijk experiment,Zwart-witPhotographer Collection: Retrofile UNITED STATES - CIRCA 1960s: Mad scientist in laboratory, mixing chemicals.