Lucky cat with broken arm : Stockfoto
Lucky cat with broken arm illustrating bad luck, toy is generic and altered and does not require release.


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Lucky cat with broken arm

Credits: 
William Andrew
Bijschrift:
Lucky cat with broken arm illustrating bad luck, toy is generic and altered and does not require release.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
144556446
Collectie:
Moment Select
Max. bestandsgrootte:
4.000 x 4.289 px (33,87 x 36,31 cm) - 300 dpi - 8,61 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Lucky Cat With Broken Arm StockfotoBeeldje,Maneki Neko,Hoop,Witte achtergrond,Enkel object,Gebroken,Close-up,Dierenfiguren,Fotografie,Kleurenfoto,Kunst en Nijverheid,Mazzel,Stilleven,Studiofoto,Verenigde Staten,Verticaal,Zonder mensenPhotographer Collection: Moment Select William Bon 2012Lucky cat with broken arm illustrating bad luck, toy is generic and altered and does not require release.