Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Lucky cat with broken arm : Stockfoto
Lucky cat with broken arm illustrating bad luck, toy is generic and altered and does not require release.

Lucky cat with broken arm

Bijschrift:
Lucky cat with broken arm illustrating bad luck, toy is generic and altered and does not require release.
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
144556446
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
William Andrew
Collectie:
Moment Select
Max. bestandsgrootte:
4.000 x 4.289 px (33,87 x 36,31 cm) - 300 dpi - 8,61 MB
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Lucky Cat With Broken Arm Stockfoto 144556446Beeldjes,Hoop,Maneki Neko,Enkel object,Gebroken,Close-up,Dierenfiguren,Fotografie,Kleurenfoto,Kunst en Nijverheid,Mazzel,Stilleven,Studiofoto,Verenigde Staten,Verticaal,Witte achtergrond,Zonder mensenPhotographer Collection: Moment Select William Bon 2012Lucky cat with broken arm illustrating bad luck, toy is generic and altered and does not require release.