Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Lozenges in cross shaped blister pack, close-up : Stockfoto
Against white background

Lozenges in cross shaped blister pack, close-up

Credits: 
Luc Hautecoeur
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Against white background
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200534744-001
Collectie:
Photographer's Choice
Max. bestandsgrootte:
4.510 x 3.718 px (38,18 x 31,48 cm) - 300 dpi - 3,88 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Lozenges In Cross Shaped Blister Pack Closeup StockfotoBinnenopname,Cirkel,Close-up,Doordrukstrip,Dosis,Druk,Fotografie,Gezondheidszorg en medicijnen,Hoestpastille,Hoog standpunt,Horizontaal,Internationale Rode Kruis- en Rode Halvemaanverenigingen,Kleurenfoto,Medicijnen,Op een rij,Pil,Rood,Studiofoto,Transparant,Vorm,Witte achtergrond,Zonder mensenPhotographer Collection: Photographer's Choice Against white background