Loyalty Tattoo : Stockfoto
Loyalty Tattoo on the back on a woman's neck


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Loyalty Tattoo

Credits: 
Alyson Aliano
Bijschrift:
Loyalty Tattoo on the back on a woman's neck
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
155302135
Collectie:
Photonica
Max. bestandsgrootte:
4.800 x 3.600 px (40,64 x 30,48 cm) - 300 dpi - 8,5 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Loyalty Tattoo StockfotoTatoeage,Jeugdcultuur,Eén woord,Close-up,Fotografie,Menselijke nek,Mensen,Jong volwassen,Verenigde Staten,Afro-Amerikaanse etniciteit,Idee,25-29 jaar,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Californië,De stad Los Angeles,Eén persoon,Horizontaal,Houding,Kleurenfoto,Menselijk lichaamsdeel,Onderdeel van,Volwassen,Westers schriftPhotographer Collection: Photonica ©alyson alianoLoyalty Tattoo on the back on a woman's neck