Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Loyalty Tattoo : Stockfoto
Loyalty Tattoo on the back on a woman's neck

Loyalty Tattoo

Bijschrift:
Loyalty Tattoo on the back on a woman's neck
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
155302135
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Alyson Aliano
Collectie:
Photonica
Max. bestandsgrootte:
4.800 x 3.600 px (40,64 x 30,48 cm) - 300 dpi - 8,5 MB
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Loyalty Tattoo Stockfoto 155302135Tatoeage,Jeugdcultuur,Eén woord,Close-up,Fotografie,Mensen,Verenigde Staten,Afro-Amerikaanse etniciteit,Menselijke nek,25-29 jaar,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Californië,De stad Los Angeles,Eén persoon,Horizontaal,Houding,Idee,Jong volwassen,Kleurenfoto,Menselijk lichaamsdeel,Onderdeel van,Volwassen,Westers schriftPhotographer Collection: Photonica ©alyson alianoLoyalty Tattoo on the back on a woman's neck