Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Low angle view of skyscrapers in Manhattan, NY, USA : Stockfoto

Low angle view of skyscrapers in Manhattan, NY, USA

Credits: 
Medioimages/Photodisc
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
56402321
Collectie:
Photodisc

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Low Angle View Of Skyscrapers In Manhattan Ny Usa StockfotoWolkenkrabber,Gebouw exterieur,Modern,Laag camerastandpunt,Stad New York,Stadsbeeld,Architectuur,Kleurenfoto,Recht eronder,Zonder mensen,Zwart,Amerikaanse cultuur,Blauw,Buitenopname,Dag,Fotografie,Geometrische vorm,Heldere lucht,Hoek,Horizontaal,Lang,Lucht,Midtown Manhattan,Raam,Reizen,Stad,Weerkaatsing,WitPhotographer Collection: Photodisc