Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
LOW ANGLE SHOT / US FLAGS & THE EMPIRE STATE BUILDING / NYC, USA : Stockfoto

LOW ANGLE SHOT / US FLAGS & THE EMPIRE STATE BUILDING / NYC, USA

Credits: 
Edward Bottomley
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
AB00636
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
2.552 x 3.174 px (21,61 x 26,87 cm) - 300 dpi - 2,49 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Low Angle Shot Us Flags The Empire State Building Nyc Usa StockfotoEmpire State Building,Amerikaanse cultuur,Buitenopname,Dag,Fotografie,Gebouw exterieur,Internationaal monument,Kantoorgebouw,Kleurenfoto,Laag camerastandpunt,Lang,Mid-Atlantische Verenigde Staten,Noord-Amerika,Reisbestemmingen,Staat New York,Stad,Stad New York,Verenigde Staten,Verticaal,Vlag,Wolkenkrabber,Zonder mensenPhotographer Collection: The Image Bank