Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
love : Stockfoto
grandmother holding her grandchild's hand

Love

Credits: 
Colin Anderson
Bijschrift:
grandmother holding her grandchild's hand
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
101952933
Collectie:
Photographer's Choice
Max. bestandsgrootte:
5.119 x 3.413 px (43,34 x 28,90 cm) - 300 dpi - 8,35 MB
Love StockfotoBejaard,Hulp,Kind,Handen vasthouden,Zorgzaamheid,Close-up,Een helpende hand,70-79 jaar,Familie met meerdere generaties,Mensen,Volwassen,Seniore vrouwen,Gerimpeld,Grootmoeder,Kindertijd,Saamhorigheid,Buitenopname,Familie,Menselijke hand,Beveiliging,Onderdeel van,Horizontaal,6-7 jaar,Australië,Dag,Europese etniciteit,Fotografie,Kleindochter,Kleurenfoto,Laag camerastandpunt,Liefde,Meisjes,Menselijk lichaamsdeel,Onscherpe achtergrond,Twee personen,VrouwelijkPhotographer Collection: Photographer's Choice Colin Andersongrandmother holding her grandchild's hand