Looking over shenzhen : Stockfoto
Man looking out window over cityscape


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Looking over shenzhen

Credits: 
Jasper James
Bijschrift:
Man looking out window over cityscape
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
106473499
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
3.730 x 5.616 px (31,58 x 47,55 cm) - 300 dpi - 7,29 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Looking Over Shenzhen StockfotoDoor het raam kijken,Glas,Weerkaatsing,Raam,Beschouwing,Wolkenkrabber,Regen,Mensen,Stadsbeeld,Profiel,Rivier,Bedrijfsleven,Alleen mannen,Binnenopname,Verticaal,Volwassen,Close-up,Eén persoon,China,Alleen volwassenen,Alleen één jonge man,Alleen één man,Dag,Fotografie,Groot bedrijf,Jong volwassen,Kleurenfoto,Shenzhen,VerbeeldingPhotographer Collection: Stone Jasper JamesMan looking out window over cityscape