Lonely tree, Rural Fresno County : Stockfoto
South of the City of Fresno, California.

Lonely tree, Rural Fresno County

Credits: 
Lance V. Nix
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
South of the City of Fresno, California.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
117329664
Collectie:
Fototrove
Max. bestandsgrootte:
2.870 x 4.160 px (24,30 x 35,22 cm) - 300 dpi - 5,13 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Lonely Tree Rural Fresno County Stockfoto1940-1949,Archiefbeelden,Buitenopname,Californië,Dag,Eén boom,Fotografie,Fresno County,Gras,Landelijke scène,Lucht,Natuur,Ouderwets,Retrostijl,Rustige Scène,Schaduw,Schoonheid in de natuur,Solitair,Verenigde Staten,Verticaal,Wolk,Zonder mensen,Zwart-witPhotographer Collection: Fototrove Copyright 2009 by Lance V. NixSouth of the City of Fresno, California.