Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Lonely and scared runaway teenage girl : Stockfoto
A scared and lonely teenage girl that ran away from home.

Lonely and scared runaway teenage girl

Bijschrift:
A scared and lonely teenage girl that ran away from home.
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Creatief nr.:
148458439
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.) Royalty free-producten zijn te herkennen aan de letters (RF) naast het beeldnummer.
Fotograaf:
Micah Young
Collectie:
Vetta
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Lonely And Scared Runaway Teenage Girl Stockfoto 148458439Tiener,Dakloosheid,Verdriet,Pubertijd,Vluchteling,Depressie,Ongerust,Angst,Stad,Opstand,Nacht,Steeg,14-15 jaar,Donker,Eenzaamheid,Slank,Straat,Alleen één tienermeisje,Buitenopname,Koud,Eén persoon,Fotografie,Mensen,Overstuur,Stadsleven,Europese etniciteit,Wanhoop,Wegkijken,Alleen tieners,Armen om knieën,Bakstenen muur,Beschouwing,Blauw,Bruin haar,Echte mensen,Frontaal,Horizontaal,Kijken,Kleurenfoto,Lang haar,Muur,Problemen,Serieus,Solitair,Spontaan,Stadsstraat,Steil haar,Teleurstelling,Ten voeten uit,VrijetijdskledingPhotographer Collection: Vetta Micah YoungA scared and lonely teenage girl that ran away from home.