Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Lonely and scared runaway teenage girl : Stockfoto
A scared and lonely teenage girl that ran away from home.

Lonely and scared runaway teenage girl

Credits: 
Micah Young
Bijschrift:
A scared and lonely teenage girl that ran away from home.
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
148458439
Collectie:
Vetta
Lonely And Scared Runaway Teenage Girl StockfotoTiener,Dakloosheid,Pubertijd,Verdriet,Depressie,Ongerust,Vluchteling,Nacht,Angst,Eenzaamheid,Steeg,Donker,Opstand,Solitair,Stad,Straat,Overstuur,14-15 jaar,Buitenopname,Fotografie,Koud,Slank,Alleen één tienermeisje,Beschouwing,Bruin haar,Eén persoon,Mensen,Muur,Problemen,Stadsleven,Wegkijken,Armen om knieën,Europese etniciteit,Wanhoop,Alleen tieners,Bakstenen muur,Blauw,Donkerblauw,Echte mensen,Frontaal,Horizontaal,Kijken,Kleurenfoto,Lang haar,Serieus,Spontaan,Stadsstraat,Steil haar,Teleurstelling,Ten voeten uit,VrijetijdskledingPhotographer Collection: Vetta Micah YoungA scared and lonely teenage girl that ran away from home.