London City View including Canary Wharf : Stockfoto
Views looking at Canary Wharf, London, UK


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

London City View including Canary Wharf

Credits: 
Michael Blann
Bijschrift:
Views looking at Canary Wharf, London, UK
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
133981568
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
5.100 x 3.400 px (43,18 x 28,79 cm) - 300 dpi - 8,41 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
London City View Including Canary Wharf StockfotoWolkenkrabber,Londen - Engeland,Canary Wharf,Skyline,Stad,Dag,Hoog standpunt,Groot-Brittannië,Bedrijfsleven,Binnenstad,Buitenopname,Groot bedrijf,Horizontaal,Zonder mensen,Planning,Architectuur,Fotografie,Gelegenheid,Heldere lucht,Hoofdstad,Kleurenfoto,Londen en omgeving,Reisbestemmingen,newpremiumukPhotographer Collection: Stone Michael BlannViews looking at Canary Wharf, London, UK