Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
London Calling : Stockfoto
Female hands using smartphone in London street

London Calling

Bijschrift:
Female hands using smartphone in London street
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
160535747
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
John Lamb
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
5.226 x 3.488 px (44,25 x 29,53 cm) - 300 dpi - 10,4 MB
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
London Calling Stockfoto 160535747Smartphone,Nacht,Londen - Engeland,Straat,Kantoorgebouw,Telefoon gebruiken,Mensen,Alleen volwassenen,Alleen één vrouw,Architectuur,Bedrijfsleven,Buitenopname,Communicatie,Draadloze technologie,Draagbare informatie-apparatuur,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Gebouw exterieur,Groot bedrijf,Groot-Brittannië,Hoofdstad,Horizontaal,Kleurenfoto,Lucht,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke hand,Mensen op de achtergrond,Onderdeel van,Onscherpe achtergrond,Reisbestemmingen,Stad,Stadsleven,Stadsstraat,Techniek,Telecommunicatie-apparatuur,Vasthouden,Verlicht,Volwassen,WolkenkrabberPhotographer Collection: The Image Bank John Lamb CopyrightFemale hands using smartphone in London street