Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
London. Aerial view of Piccadilly Circus : Stockfoto
London. Aerial view of Piccadilly Circus, a busy road junction in Westminster

London. Aerial view of Piccadilly Circus

Credits: 
Jason Hawkes
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
London. Aerial view of Piccadilly Circus, a busy road junction in Westminster
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
157734324
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.200 x 3.460 px (44,03 x 29,29 cm) - 300 dpi - 9,49 MB
Release-informatie:
Geen release vereist

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
London Aerial View Of Piccadilly Circus StockfotoArchitectuur,Avondschemering,Beroemde plaats,Bontgekleurd,Britse cultuur,Buitenopname,City Of Westminster,Druk,Elektronisch reclamebord,Fotografie,Gebouw exterieur,Groot-Brittannië,Hoofdstad,Horizontaal,Internationaal monument,Kleurenfoto,Kruispunt,Londen - Engeland,Luchtfoto,Mensen op de achtergrond,Piccadilly Circus,Reisbestemmingen,Reizen,Stad,Stadsbeeld,Stadsleven,Stadsstraat,Straat,Toerisme,Verkeer,VerlichtPhotographer Collection: Iconica Jason HawkesLondon. Aerial view of Piccadilly Circus, a busy road junction in Westminster