London. Aerial view of Piccadilly Circus : Stockfoto
London. Aerial view of Piccadilly Circus, a busy road junction in Westminster


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

London. Aerial view of Piccadilly Circus

Credits: 
Jason Hawkes
Bijschrift:
London. Aerial view of Piccadilly Circus, a busy road junction in Westminster
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
157734324
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.200 x 3.460 px (44,03 x 29,29 cm) - 300 dpi - 9,49 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
London Aerial View Of Piccadilly Circus StockfotoLonden - Engeland,Piccadilly Circus,Luchtfoto,Stadsstraat,Druk,Stad,Straat,Groot-Brittannië,Gebouw exterieur,Britse cultuur,Kruispunt,Architectuur,Bontgekleurd,Buitenopname,Avondschemering,Beroemde plaats,City Of Westminster,Elektronisch reclamebord,Fotografie,Hoofdstad,Horizontaal,Internationaal monument,Kleurenfoto,Mensen op de achtergrond,Reisbestemmingen,Reizen,Stadsbeeld,Stadsleven,Toerisme,Verkeer,VerlichtPhotographer Collection: Iconica Jason HawkesLondon. Aerial view of Piccadilly Circus, a busy road junction in Westminster