Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
London. Aerial view of Lambeth : Stockfoto
London. Aerial view of Lambeth, showing Waterloo, the London Eye and the Southbank Centre

London. Aerial view of Lambeth

Credits: 
Jason Hawkes
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
London. Aerial view of Lambeth, showing Waterloo, the London Eye and the Southbank Centre
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
158767391
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
7.360 x 4.912 px (62,31 x 41,59 cm) - 300 dpi - 20,4 MB
Release-informatie:
Geen release vereist

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
London Aerial View Of Lambeth Stockfoto2012,Architectuur,Beroemde plaats,Britse cultuur,Buitenopname,Dag,Fotografie,Groot-Brittannië,Hoofdstad,Horizon over land,Horizontaal,Internationaal monument,Kleurenfoto,Lambeth,Londen - Engeland,London Eye,Luchtfoto,Reisbestemmingen,Reuzenrad,Rivier,Rivieroever,Southbank Centre,Stad,Stadsbeeld,Theems,Wolk,Zonder mensen,Zonlicht,station London WaterlooPhotographer Collection: Iconica Jason HawkesLondon. Aerial view of Lambeth, showing Waterloo, the London Eye and the Southbank Centre