Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
London. Aerial view of Lambeth and Westminster : Stockfoto
London. Aerial view up the River Thames, also showing Lambeth and Westminster

London. Aerial view of Lambeth and Westminster

Bijschrift:
London. Aerial view up the River Thames, also showing Lambeth and Westminster
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
157734315
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Jason Hawkes
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
7.360 x 4.912 px (62,31 x 41,59 cm) - 300 dpi - 21,1 MB
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
London Aerial View Of Lambeth And Westminster Stockfoto 157734315Horizon over land,Londen - Engeland,Stad,Beroemde plaats,Groot-Brittannië,Luchtfoto,Rivier,Zonder mensen,Architectuur,Britse cultuur,Buitenopname,City Of Westminster,Fotografie,Gebouw exterieur,Hoofdstad,Horizontaal,Kleurenfoto,Lambeth,Reisbestemmingen,Reizen,Stadsbeeld,Theems,Toerisme,ZonlichtPhotographer Collection: Iconica Jason HawkesLondon. Aerial view up the River Thames, also showing Lambeth and Westminster