Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
London. Aerial view across the city : Stockfoto
London. Aerial view across the River Thames looking towards the City of London, also showing London Bridge

London. Aerial view across the city

Credits: 
Jason Hawkes
Bijschrift:
London. Aerial view across the River Thames looking towards the City of London, also showing London Bridge
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
158767407
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.200 x 3.460 px (44,03 x 29,29 cm) - 300 dpi - 14,2 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
London Aerial View Across The City Stockfoto 158767407Londen - Engeland,Nacht,Skyline,Luchtfoto,Stad,London Bridge,Stadsbeeld,Groot-Brittannië,Theems,Beroemde plaats,City of London,Rivier,2012,Architectuur,Britse cultuur,Buitenopname,Fotografie,Hoofdstad,Horizon over land,Horizontaal,Kleurenfoto,Reisbestemmingen,Rivieroever,Verlicht,Wolk,Zonder mensenPhotographer Collection: Iconica Jason HawkesLondon. Aerial view across the River Thames looking towards the City of London, also showing London Bridge