Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
UK, London, 30 St Mary Axe and Natwest Tower in cityscape : Stockfoto
Apr 2006.

UK, London, 30 St Mary Axe and Natwest Tower in cityscape

Credits: 
Tim Hall
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Apr 2006.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Beperkingen:
Mag niet worden gebruikt door klanten in de volgende sectoren in de aangegeven territoria: Uitgeverij van posters, Uitgeverij van wens-/briefkaarten, Alle soorten gebruik, einddatum van beperking Perpetual.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200517950-001
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
4.185 x 4.206 px (90,08 x 90,54 cm) - 118 dpi - 20,4 MB
Release-informatie:
Geen release vereist

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Uk London 30 St Mary Axe And Natwest Tower In Cityscape StockfotoArchitectuur,Bedrijfsleven,Blauw,Blok,Buitenopname,Dag,Financieel district,Fotografie,Frontaal,Gebouw exterieur,Groot bedrijf,Hoofdstad,Hoog standpunt,Kleurenfoto,Licht,Lucht,Norman Foster gebouw,Ontwikkeling,Stadsbeeld,Verlicht,Verticaal,Vooruitgang,Weerkaatsing,Wolkenkrabber,Zonder mensenPhotographer Collection: The Image Bank Apr 2006.