Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
A local child playing in the coffee fields : Stockfoto
A local child plans on a tour through a local coffee plantation in the Bolaven plateau.

A local child playing in the coffee fields

Credits: 
Matthew Micah Wright
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
A local child plans on a tour through a local coffee plantation in the Bolaven plateau.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
168513313
Collectie:
Lonely Planet Images
Max. bestandsgrootte:
3.333 x 5.000 px (28,22 x 42,33 cm) - 300 dpi - 9,27 MB
Release-informatie:
Model release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
A Local Child Playing In The Coffee Fields Stockfoto12-17 maanden,Alleen baby's,Alleen één jongensbaby,Baby,Bolaven-plateau,Bruin haar,Bruine ogen,Buitenopname,Close-up,Dag,Eerste kindsheid,Eén persoon,Fotografie,Frontaal,Fruit,Gekanteld,Kleine scherptediepte,Kleurenfoto,Laos,Mensen,Mensen op de achtergrond,Onscherpe achtergrond,Onschuld,Plantage,Portretfoto,Speels,Vasthouden,Verticaal,Voedsel,VrijetijdskledingPhotographer Collection: Lonely Planet Images Micah WrightA local child plans on a tour through a local coffee plantation in the Bolaven plateau.