Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Liver fluke (Clonorchis sinensis) posterior portion.  Colourised in order to accentuate anatomical details (x100 magnification) : Stockfoto

Liver fluke (Clonorchis sinensis) posterior portion. Colourised in order to accentuate anatomical details (x100 magnification)

Credits: 
Garry DeLong
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
121828684
Collectie:
Oxford Scientific
Max. bestandsgrootte:
3.679 x 2.760 px (31,15 x 23,37 cm) - 300 dpi - 3,52 MB
Release-informatie:
Geen release vereist
Liver Fluke StockfotoBiologie,Bouwwerk,Cel,Celkern,DNA,Dier,Dierenlever,Dierlijk maag-darmstelsel,Doorsnede,Fotografie,Gezondheidszorg en medicijnen,Horizontaal,Intern menselijk orgaan,Intern orgaan van een dier,Kleurenfoto,Lever,Lichaamsdeel van dieren,Lichtmicroscopische foto,Menselijk lichaamsdeel,Menselijk maag-darmstelsel,Mensenlever,Microbiologie,Onderwijs,Parasitisch,Vergroting,Weefsel,Wetenschap,Wetenschappelijke microfoto,Zonder mensen,Zoogdier,Zoölogie,Zwarte achtergrondPhotographer Collection: Oxford Scientific