Little Girl's hand on horse's back  : Stockfoto

Little Girl's hand on horse's back

Credits: 
MoMo Productions
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
86015756
Collectie:
Photonica
Max. bestandsgrootte:
5.175 x 3.450 px (43,82 x 29,21 cm) - 300 dpi - 9,08 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Little Girls Hand On Horses Back Stockfoto2008,4-5 jaar,Aaien,Aanhankelijk,Alleen kinderen,Alleen één meisje,Atlanta,Boom,Buitenopname,Close-up,Dag,Dierenthema's,Dierlijke rug,Eén dier,Eén persoon,Fotografie,Gedomesticeerde dieren,Georgia,Herbivoor,Horizontaal,Juni,Kindertijd,Landelijke scène,Lichaamsdeel van dieren,Lucht,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke hand,Mensen,Onderdeel van,Paard,Saamhorigheid,Veld,VriendschapPhotographer Collection: Photonica Patrick Molnar