Little boy lying in grass : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusivity options available

Little boy lying in grass

Credits: 
Cultura/Sporrer/Rupp
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
108115504
Collectie:
Riser
Max. bestandsgrootte:
5.122 x 3.415 px (43,37 x 28,91 cm) - 300 dpi - 8,56 MB
Little Boy Lying In Grass Stockfoto 108115504Kind,Kindertijd,Jongens,Liggen,Gras,Weide,Vrolijk,Natuur,Glimlachen,Dagdromen,Portret,Buitenopname,In de camera kijken,4-5 jaar,Milieu,Hoog standpunt,Pret,Vlak erboven,Europese etniciteit,Ontspanning,Plezier,Bruin haar,Mensen,Vrije tijd,Alleen kinderen,Duitsland,Eén persoon,Onschuld,Rusten,Alleen één jongen,Bovenlichaam,Dag,Escapisme,Fotografie,Frontaal,Handen op achterhoofd,Horizontaal,Kleurenfoto,Lagere schoolleeftijd,Mannelijk,München,Op de rug liggen,Sober leven,Tekstveld,Weekend activiteiten,ZorgeloosPhotographer Collection: Riser