Little boy lying in grass : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Little boy lying in grass

Credits: 
Cultura/Sporrer/Rupp
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Creatief nr.:
108115504
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Riser
Max. bestandsgrootte:
5.122 x 3.415 px (43,37 x 28,91 cm) - 300 dpi - 8,56 MB
Little Boy Lying In Grass Stockfoto 108115504Kind,Jongens,Kindertijd,Liggen,Gras,Vrolijk,Natuur,Weide,Glimlachen,Portret,Dagdromen,In de camera kijken,4-5 jaar,Buitenopname,Milieu,Pret,Vlak erboven,Ontspanning,Plezier,Hoog standpunt,Bruin haar,Mensen,Vrije tijd,Alleen kinderen,Duitsland,Eén persoon,Onschuld,Rusten,Alleen één jongen,Bovenlichaam,Dag,Escapisme,Europese etniciteit,Fotografie,Frontaal,Handen op achterhoofd,Horizontaal,Kleurenfoto,Lagere schoolleeftijd,Mannelijk,München,Op de rug liggen,Sober leven,Tekstveld,Weekend activiteiten,ZorgeloosPhotographer Collection: Riser