Little boy laughing and laying on meadow : Stockfoto
Little boy laughing and laying on meadow.


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Little boy laughing and laying on meadow

Credits: 
Azem Ramadani
Bijschrift:
Little boy laughing and laying on meadow.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
152576149
Collectie:
Fototrove
Max. bestandsgrootte:
2.700 x 3.981 px (22,86 x 33,71 cm) - 300 dpi - 11,9 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Little Boy Laughing And Laying On Meadow StockfotoKind,Ouderwets,Eén persoon,Retrostijl,Archiefbeelden,1976,2-3 jaar,Alleen kinderen,Alleen één jongen,Buitenopname,Dag,Europese etniciteit,Fotografie,Gras,Groen,Joegoslavië,Kindertijd,Kleurenfoto,Lachen,Liggen,Mannelijk,Mensen,Onschuld,Ontbloot bovenlichaam,Op de zij liggen,Stralende lach,Ten voeten uit,Verticaal,Vrolijk,WeidePhotographer Collection: Fototrove © 2012 Azem RamadaniLittle boy laughing and laying on meadow.