Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
LIQUID NITROGEN CRYOSTORAGE : Stockfoto

LIQUID NITROGEN CRYOSTORAGE

Credits: 
Stephen Derr
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Beperkingen:
Mag niet worden gebruikt voor de volgende onderwerpgebieden in de aangegeven territoria en mag niet worden gebruikt om dergelijke onderwerpgebieden te illustreren: Abortus: voor of tegen?, Criminele activiteit, Drugs-/alcoholmisbruik, Entertainment/producten/services voor volwassenen, Erotische producten, Geestelijke gezondheid/diagnoses - Aandoeningen - Behandelingen en gedragspatronen, Geweld - Misbruik, Medische aandoeningen - Diagnoses, Persoonlijke hygiëne, Seksueel overdraagbare medische aandoeningen, Seksuele kwesties en onderwerpen, Wereld, einddatum van beperking Perpetual.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
10092045
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
2.575 x 3.869 px (21,80 x 32,76 cm) - 300 dpi - 7,38 MB
Release-informatie:
Model release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Liquid Nitrogen Cryostorage Stockfoto45-49 jaar,50-54 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één oudere man,Beroep,Beschermende handschoen,Beschermende werkkleding,Binnenopname,Cryobiologie,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Gezondheidszorg en medicijnen,Kleurenfoto,Koud,Laboratoriumjas,Verticaal,Vloeibare stikstof,WetenschapperPhotographer Collection: The Image Bank