Liquid mirror : Stockfoto
Alpine lake in Gran Paradiso National Park.
Bijschrift:
Alpine lake in Gran Paradiso National Park.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
143289662
Collectie:
Fototrove
Max. bestandsgrootte:
3.240 x 2.115 px (27,43 x 17,91 cm) - 300 dpi - 4,13 MB
Release-informatie:
Geen release vereist

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Liquid Mirror Stockfoto1992,Berg,Bergketen,Buitenopname,Dag,Fotografie,Gran Paradiso National Park,Hoog standpunt,Horizontaal,Italië,Kalmte,Kleurenfoto,Landschap,Meer,Natuur,Reisbestemmingen,Retrostijl,Rots,Schoonheid in de natuur,Sneeuwkap,Spiegel,Vloeistof,Zonder mensenPhotographer Collection: Fototrove © 1992 Luigi MasellaAlpine lake in Gran Paradiso National Park.