Lip Stick : Stockfoto
Lipstick being applied.


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Lip Stick

Credits: 
Evening Standard
Bijschrift:
Lipstick being applied.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
HB1203-001
Collectie:
Hulton Archive
Max. bestandsgrootte:
2.461 x 2.626 px (20,84 x 22,23 cm) - 300 dpi - 1,14 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Lip Stick StockfotoMake-up,Aanbrengen,Consumerproduct,Europa,Menselijke lippen,1971,Alleen volwassenen,Alleen één mid-volwassen vrouw,Alleen één vrouw,Close-up,Engeland,Eén persoon,Fotografie,Groot-Brittannië,Lippenstift,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke mond,Mid-volwassen,Schoonheid,Vierkant,Vrouwelijk,Zwart-witPhotographer Collection: Hulton Archive Lipstick being applied.